strongest girl i've ever met

Att vara stark är inte att slå ner någon, eller att vinna i armbrytning. De är att för varje dag kämpa över något, glömma allt hemska och tänka framåt. Att kunna gå vidare som du har gjort, du är helt underbar.
Therése Israelsson, min älskade, fina vän!

Finns ingen starkare än du, är glad över att ha dig som vän. Du förstår mig som ingen annan gör. Fortsätt kämpa, du är värd det bästa!
 
<3
/A


jobb&shop!

halli hallå!
har inte orken till att skriva här varje dag.. så de blir nån gång då och då, när jag har ork helt enkelt.. Min födelsedag var jättebra och min tjejmiddag blev lyckad, och trots jag inte hittade mitt pass kom jag ut ändå :) En rolig förklaring haha, men orkar inte berätta just nu.

Denna veckan har jag jobbat, igår, idag och ska jobba imon!
Torsdag är det nyår.. ja, vad händer?
Skall på middag hos min vän Lina, och sen efter är det inte riktigt bestämt vad vi skall göra. Men något blir det iallafall, bättre än förra året är ju en sak som är säker! Nyår är så överskattat, det är verkligen de..
Jaja, idag efter jobbet åkte jag, mamma och pappa till backaplan och kollade i lite affärer. Fick med mig en hel del hem faktiskt :)

Väska med nitar på - kappahl
Väst med päls - kappahl
Klänning med "nät"rygg - Lindex
bh och en annan grej, av spets- lindex
Klänning med nitar - NYC
Kavaj - NYC
Halsband - CC

är grymt nöjd faktiskt. kavajen bara älskar jag! Köpte grejer i affärer som jag nästan aldrig har handlat på innan :) och väääskan <3 haha tyvärr var det bara rea på västen, klänningen från lindex, halsbandet och ena bhn men det var det värt!
Var inne på kicks och frågade om dom hade viktor&rolf parfymen också. men nej, nehe jaja :( Skall se till att åka in till stan imon och köpa den.
/A

Paaanik

mitt pass är helt borta, hittar det ingenstans. äger heller inget leg och imon skall jag ha tjejmiddag och sedan gå ut
LYCKAT


god jul!

honestly i don't know!

Länge sen jag skrev här, men har inte haft någon ork till det. Kommer nog inte ha det heller, men då vet jag ju iaf att blogga inte är min grej!
Imorgon fyller jag år. 18 år, och det firas med tårta och presenter med familjen bara. Torsdag är det julafton, jag längtar så mycket. En del av släkten kommer hem till oss och firar. Och på fredag skall jag ha min tjejmiddag, och så blir det en REJÄL utgång! Vi skall nog till karisma, verkar som de är de enda stället som har 18 på juldagen.. om någon vet något bra ställe i göteborg som har 18 på juldagen, tipsa!

I år har jag inte dirket något som jag önskar mig, något som jag verkligen vill ha. Det brukar jag vilja ha, brukar ha en flera meters lång önskelista.. menmen, inte år!


Jag, sminkad av angelica
Foto: Adam

Ibland önskar jag bara att alla kunde vara ärliga, och säga som dom tycker! Det skulle vara så himla skönt. Så slipper man fundera på vad folk egentligen vill. Man kanske inte skall säga till någon att den har en ful tröja eller gud vad ful du är. Det är något man kan hålla inom sig, men om någon frågar något och vill ha ett ärligt svar. Hur svårt är det då att vara ärlig och säga vad man tycker? Tydligen är det jävligt svårt.
Blir så trött!

/A

RSS 2.0