you had a good girl!

You had a good girl, thats a keeper.
But you didn't know how to treat her.


Jag som liten.

tänk om man kunde spola tillbaka tiden? få allting man gjort fel bra igen. allting man ångrar att man gjort ogjorda. jag saknar dig. jaaaa och jag hatar att jag gör det :( kommer ju aldrig bli bra igen.
/A

don't walk away

Even though your havin' your doubts
We can still work it out
Sometimes it's easy, sometimes it's not
But it's still worth a shot

Don't Walk Away
Listen to your heart
Hear what it says
Cause your heart won't lie

Tears in your eyes, frozen upon your face
Memories we can't replace, disappear

Nowhere to run, this time there's no place to hide
You're runnin' but your hands are tied, by fear.


foto: Christoffer Nilsson

/A


I will try to fix you.



Har varit hel nere idag, tyvärr.. Har legat i sängen och bara velat skrika ner i kudden så högt som det går. Jag klarar inte av att må så här. Det är inte mitt val, det är fan ditt! Snart finns jag inte kvar för dig, inte på det sättet du beter dig mot mig.
/A

everytime...

everytime you walk away och run away you take a piece of me with you there..


jag och ellinor <3

Det är inte roligt, jag hatar svartsjuka.. Skall det gå ut över vänskap? Vafan, de finns ju inget där längre. De är bara så patetiskt, jag menar ju inte på de sättet och de vet du också. Det var så vi skrev, det var så vi pratade det var så vi var helt enkelt. Äsch skitsamma, om du skall låta det gå ut över vår vänskap får det vara så. Jag får väl bara vänta och se till slut kanske hon förstår att jag inte menar på det sättet, allt har ju alltid varit på skoj och det har varit så sen vi träffades för första gången typ.. Inte lätt att sluta på så kort tid. Jag saknar dig.
JAJA, skönt att skriva av sig lite bara. Hejdå
/A

80års kalas!


vill ha sommar!

Snart är det dags att åka på kalas, morfar 80år! :D
Väntas riktigt god mat, och jag är vråååålhungrig verkligen. Hoppas det blir en trevlig kväll.
/A

stressad..

Skall vara i stan om en timma, dusch och fix nu. Sen åka in till stan och handla mat. Sen hem till Bella för trevligt sällskap, god mat och gott vin! ha en bra kväll!


modell: Nathalie Andersson
stylist/foto: Jag

/A

for some reason i can't explain.

Är hemma från skolan idag, känner mig inte alls bra + att det bara var en lektion som jag inte tror så många skulle gå till för de skulle gå på matten istället. Känner att jag börjar bli försyld. Har så himla ont i halsen, blä..



Jag längtar tills imorgon, då blir det riktigt god mat, gott qualitätswein hahaha och gott sällskap som jag inte träffat på ett tag. så de blir kul :D

/A


dagens shopping!


Haha byxorna jag köpte fanns inte på hemsidan, men satte ihop 2 par jeans och ungefär som på bilden ser dom ut! :D jag är riktigt nöjd med det som köptes idag och det kändes som att de inte fanns så himla mycket mer jag ville ha så att de känns bra! Snart är det sovdags, engelska imon :(
/A

boom boom pow

http://www.youtube.com/watch?v=0UI36i6--mA

hahahaha, vilken kille!



Robban, jag och Robbans kompis innan sommaren :)

Idag var vi på Mary Kay, det var riktigt intressant att lyssna på faktiskt. Sen åkte Ellinor, Therese och jag in till stan och fikade på espresso house :) sen träffade jag mamma och syster i stan och kollade lite, köpte 2 armband. Och klockan 19.00 är det dags för vip-kväll på Ginatricot, håller på till 21.00 och får hoppas att jag hittar fina saker :)
/A

Mary Kay


Imorgon skall vi på studiebesök till Mary Kay, hoppas det är intressant :) Tisdag idag, innebar att vi hade hantverk de 2 första lektionerna, Ellinor sminkade mig och jag sminkade henne. De blev bra, de va inte direkt något extrem sminkning men de va kul. :) sen slutade vi och hade håltimma. Blev lite plugg av matte då, och sen halv 2 började kultur och stilhistorian, vi gick igenom om vad som skall hända med modevisningen, planerade hur vi skulle göra allting och så. De här blir nog riktigt bra! Den 1 december 18.30 på Drottning Blankas gymnasieskola i Kungsbacka. BE THEERE ;D
/A

skolkort 2009


http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=a-lofgren
Tryck på länken, bli medlem och få mer besökare! :)




Varför blir man aldrig nöjd med skolkort? :D hahaha
/A


todays dagens

Dagens humör: bra
Dagens borde: hm, gått upp i tid.
Dagens frisyr: toffs
Dagens klädsel: svarta jeans bikbok, rosa tunika ginatricot, "mc"tröja h&m, halsband z&r tror jag, klocka, socka
Dagens längtan: efter en vän
Dagens tråkigaste: engelskalektionen
Dagens person: alla och ingen


dålig bild.
/A

skor...


Dessa skorna från skopunkten som jag ÄLSKAR. Idag märkte jag något fel med dom, de har tappat färgen p.g.a regnet, på onsdag går jag tillbaka och klagar. så skall det ju inte bli? Har inte impregmerat(?) dom, fast om man nu var tvungen att göra det så får dom ju faktiskt ta och säga det. En tjej i klassen har också sånna och det har blivit så på hennes också. så får förhoppningsvis ett par nya skor som jag skall impregmera direkt och hoppas på att det blir bättre. för somsagt så ÄLSKAR jag dom :)

jag vill ha dig nu som jag hade dig förut.

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt.

 

skola efter lov är aldrig kul! Blä.
tråkig, konstig, trött, rolig, oförberedd, bra och dålig för att beskriva dagen med några ord.

att allt bra bara kan förstöras så fort. inte kul inte! HEJDÅ

/A

RSS 2.0