time to pretend

TJO TJO
Idag har jag varit i angered för 3e gången i mitt liv. Haha. Träffade Johanna och gick till hennes skola och tog lite mått, Johanna ska sy min balklänning och det börjar verkligen bli dags att börja nu så vi tog äntligen tag i det. Innan har det alltid varit att jag inte kan när hon kan och tvärt om. Men idag blev det äntligen av. Och på måndag ska vi kolla lite tyger så hon kan börja sy också. Den kommer bli hur bra som helst och Johanna är superduktig!
Efter jag varit där tog jag en sväng genom stan, mötte upp Lina och Gina snabbt och Lina köpte ett par sjuuuukt snygga skor. Verkligen bra köp även om dom gick på 1100! Sen gick vi till glitter och köpte ringar! haha, äntligen fanns döskalleringen i min storlek. Har så små fingrar så att 16mm nästan är för stor. men den passade! Lyckliga jag. Köpte även en grymt snygg tshirt!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köpte även ett genomskinligt nagellack från hm, väldigt intressant förstår jag ;)
Har väl inte så mycket mer att säga, förutom att NU ÄR DET LOV!
ciao
/A

wonderful

njuter lite
/A

video

Igår på tjejmiddagen. Haha. Sköna tjejer det dära! (OBS. Väldigt oseriös)
/A

good life

Helgen slut, och dags för skola. Men veckan blir kort. Endast skola mån, tis och ons. Sen är det LOV! Ska bli riktigt skönt, hoppas på sol hela lovet. Eller hur?
Helgen har erbjudit en hel del roligheter. I fredags var det förkrök på chez med Angelica och Therese. Träffade även på lite andra vänner där. Sen bar det av till karisma där vi var en stund, roligt roligt var det. Efter vi varit där tog vi en sväng på deep också. Kul. Igår var det dags för tjejmiddag hos sara, god mat och mycket dricka för de flesta. Vi skulle till hemmaplan och vi var bara 4 st som hann med bussen, och de andra skulle ta nästa och möta upp oss på hemmaplan, men naj. När vi var på hemmaplan och hade varit där en stund fick någon utav oss ett sms där det står att dom inte ska till hemmaplan längre, så vi satt kvar där ett tag och drack upp de vi hade köpt och sen tog vi spårvagnen. Mötte upp tess och vi drog till blvd. Jobbigt med sommartiden i natt. Jag visste inte hur mina bussar skulle gå. Trodde jag hade missat den sista(som vanligt känns det som) men när jag kom till hållplatsen stog de 24 min, well. Fick vänta, men när det var 3 min kvar tills den skulle komma. Då står det helt plötsligt 39 minuter. Fick panik, det satt en äcklig kille och försökte prata med mig och jag höll på att ringa då. Blev lite sur och sa till han. Gav han sig? Nej. Usch, men som tur var kom bussen efter nån kvart. Yes. det var denna helg. Grattis för er som orkat läsa. Ciao
/A

Studentklänning?


Håller på att letar efter studentklänning som en galning, de är dags snart och har inte hittat en endaste som jag gillar. Har en bild i huvudet på så jag vill ha, men lär aldrig hitta en sån. Men nu hittade jag en rätt fin! :D Älskar tubklänningar så denna har jag mina ögon öppna för!

/A


Designa bikini på nelly.com

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 

Gjorde en bikini, har tråkigt! Enkel och jag skulle nog kunna tänka mig att ha en sån. Men fanns inte så mycket att välja på på sidan. Väldigt tråkiga saker, hade jag haft mer valmöjligheter hade den kunnat bli awesome!

/A


the way you make me feel

du, you, tu, sen, ti, أنتَ، أنتِ, sinä, εσύ, ти, te!
Oj dålig uppdatering. Har hänt massor, haft en utbytesstudent här bland annat. Mer tar vi en annan dag. Är glad. Ciao
/A

i'll be there

Du vet att jag alltid finns hos dig, det är det som känns. För du finns inte alltid för mig. Vet att det är svårt för dig, och jag vet vad du sagt. Men känner mig så jävla lurad. Jag kan nog inte finnas där så länge till. Jag orkar inte det.
_____________________________________________________________
Usch, nu pallar jag inte vara deppig mera. Nya tag och nya krafter. Underbara vänner som stöttar mig. Vänner som jag kan vara mig själv med, jag kan säga vad som helst, när som helst, hur dumt det än är. Så är det mina vänner och vill vara det.
Jag har verkligen märkt vilka som är mina äkta vänner, de som jag trodde var mina äkta vänner har sjunkit till en så låg nivå nu. Jag vill inte ens tänka på dom. De får mig att må illa, detta trodde jag ALDRIG.
Johanna, Angelica, Therese
Lina
Och självklart de underbara tjejerna i klassen!
Ni har bevisat något för mig, ni har bevisat vad äkta vänskap är. (Ibland haha)
Sen får jag inte glömma alla mina underbara killkompisar, ingen nämd ingen glömd. Men ni vet vilka ni är. Och jag tackar er för att ni finns. Verkligen!
/A

Slapp vecka!

Yes denna veckan var en slapp vecka ja, hade inga lektioner idag för läraren var sjuk. Imorgon har vi först antagligen photoshop på morgonen vilket är slappt och efter det hudvård och det är underbart med hudvård. Det innebär ansiktsbehandlingar och sånt. Vi gör det på varandra och det är himlans skönt. Torsdagar är jag ledig som alltid. och fredag slutar jag 12.20 som vanligt, SLAPP vecka kan man lungt säga. Men måste ta tag i mitt skolarbete nu, projektet och engelskan speciellt! öjöjöj.
/A

lät du henne komma närmre?

Var hon vackrare än mig? Det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig. Jag går brevid men halkar efter, orkar inte springa mer.
Melissa Horn

Hennes texter är så fina, och man kan verkligen känna igen sig i dom.. Är helt nere och orkar inte skriva. Behöver någon just nu. DIG
/A

homecoming

Har precis käkat toast, kom hem från stan för ett tag sedan! Satt och fikade med Tess på uteserveringen, hörde ni?! UTESERVERINGEN.. Och det var inte ens kallt, men efter ett tag blev det lite kallt om händerna men då kom vantarna på. Det kändes underbart, våren är påväg nu! Och nu börjar snart Dating in the dark, nice. Kommer kanske bilder från dagen om sega Therése vill skicka dom senare :)
Här kommer lite bilder på två coola tjejer!!!!!!!!!!!!!
Jag och min underbara bästa vän Therése! <3
/A

VEM ÄR DU?

Hemlig kille om did you realizeee:
Jag tycker du verkar vara en toppentjej som jag jätte gärna skulle vilja lära känna, Du verkar godtrogen,rolig och glad. Och har även bra musik smak :) Mvh Hemlig kille som är vän på din fejja :)

HAHAHA.. Vem är denne rolige person som driver med mig?
/A

did you realizeee

Åh, sitter och lyssnar på Kanye West - Graduation. Lyssnade jämt på han innan, år 2007 när "Gratuation" kom ut. Grymt bra. Vet inte varför jag slutade lyssna men det lär jag inte göra nu. NAJS
TUMMEN UPP
/A

down in a cold dirty well

Justin Nozuka – Down In A Cold Dirty Well
Tråkigt.. Ja, det har jag just nu! Folk märker nog det också.. Nyss på msn:
tim säger (22:32):
*Har du tråkigt?
alexandra ☆ säger (22:32):
*Japp dudå?
tim säger (22:32):
Har du tråkigt?
alexandra ☆ säger (22:32):
Japp dudå?
Ahh. så är det ibland!
Snyggsnyggsnygg!
Har verkligen inget att skriva om, har inte haft det på ett tag som ni märkt.. Yeye.
Ledig imon vilket är väldigt skönt, sen är det skola på onsdag, ledig på torsdag och skola på fredag sedan HELG! Nice.. Kanske ska ut på onsdag, de blir nog nice.
/A

PS. här är en bild på mig och Therese när vi satt i fängelse. hihi

top of the world

Oj oj oj, nu har jag god mat på gång här. Potatis, morötter och lök i ugnen och köttet halvklart. Gjort egen marinad till köttet och jag är grymt hungrig! Gott gott gott.
Maya gosungen kom in i mitt rum igår, och ställde sig upp, helt själv! (Med hjälp av sminkboxen då ifs) Men hon är så duktig :D Och gå kan hon göra några steg också. Duktiga Maya!!!!!!
/A

Tävling hos Carolina

”Jag tävlar om en valfri plastklocka från Weardesign hos Carolina – var med och tävla du också!”
/A

axelsmycke

SLETEN
Men jag har även gjort ett axelsmycke av kedjor i 2 olika storlekar, en säkerhetsnål och en brosch(?)
Snyggt!
/A

after tonight

Jag har gjort 4 st ringar. Den vita bollen som ser ut som jag vet inte vad det är en ros och är mycket snyggare irl än på bild! Haha. MEN ERKÄNN SNYGGA?
/A

im not worried

As long as no one knows, then nobody can care.

Jag sitter och skrattar, haha. Sjukt roligt. Kan ej säga vad jag skrattar åt dock. HAHAHAHA!
Usch vad jag saknar sommaren, sommaren 08 och 09 var BÄST BÄST BÄST.. Det var sommarlov och trygghet. Denna sommaren, har jag tagit studenten, har ingen skola och trygghet att komma till. Måste skaffa jobb osv. Måste skriva mitt cv nu så jag kan söka i norge, börja kolla lägenheter i norge och sådär. VILL verkligen komma bort från sverige, från Göteborg ett tag och bara jobba, äta och sova. Självklart umgås med Angelica också, haha. Norge kommer bli så nice, hoppas det blir av nu också! Men först är det sommaren 10 som gäller. Skall jobba i sommar på Göteborgs Tvätt som förra året. Vill hitta på mycket roliga saker, spontan resor, sensation white i amsterdam 3 juli, och det är så mycket mer jag vill göra..... Men frågan är hur mycket jag kommer hinna i och med att jag måste jobba för att få pengar och sedan efter det kan jag göra grejer. Men sen i aug-sept någon gång är det planerat att vi skall åka till Norge om det nu blir så. Yeye..
/A

a song to sing

Hanson – A Song To Sing
Tjaa, sitter här nu och har precis städat i mitt rum lite, ska bara dammsuga och torka lite damm nu sen är det färdigt! Har egentligen inte något vettigt att skriva så byebye.
i'm sorry i can't be perfect
/A

sagoland

Hej hej hallå, dålig uppdatering, JA. Bryr jag mig NEJ! Bryr ni er? NEJ!
Ska snart åka hem till Angelica Wihlborg och göra lite smycken, hehehehehehehe. är sjukt trött.
Ciao
suddigt
/A

free fallin

Kid Bull – Free Fallin
Måsta säga TACK SOFIA! Din spellista är underbar.
Jag Angelica Tess
Ska snart till skolan nu, mitt huvud höll på att sprängas i morse men nu måste jag gå, även om jag fortfarande har lite ont i huvet. För nu är det snart dags för kundmottagning! Har inte kollat hur många kunder vi har idag, men säkert inte så många. :p Hoppas iallafall på att få göra någonting kul.
Det är fredag idag och vad som händer vet jag inte riktigt än, Tess ville jag skulle följa med till mingel för att fira LISA som fyllde 18 häromdagen, Grattis igen! :D Men detta kommer bli en bra dag känner jag. Har bland annat på mig min nya jacka från H&M, lite för kallt för att ha bara den så kör på skinnpajen ovanför. Nu skall jag gå och borsta tänderna och så. Ha det gott
PS. Glöm inte att rösta på mig som veckans blogg; http://finskadamen.blogspot.com/
/A

vote for me

http://finskadamen.blogspot.com/<-- Klicka där för att gå in och rösta på mig!
Är med och tävlar om att bli veckans blogg, kom igen rösta nu! ;)
HAHA!
/A

gotta go my own way

I got to move on and be who i am.
Jag har hamnat i en deppfas, vet inte varför. Jo lite kanske, men livet går vidare! Måste tänka framåt, måste komma ihåg vilka som verkligen finns för mig. För det vet jag verkligen, de som jag kan prata med om vad som helst. Hur korkat eller töntigt det än är. De som tycker om mig för den jag är. Jag försöker inte vara någon annan än mig själv, gilla läget eller inte. Inte mitt problem, tänker aldrig ändra på mig. Jag är jag, de är så det är.
Märkte nyss att jag har choklad i sängen. Fan asså, bytte ju lakan häromdagen, som tur är är det bara på underlakanet så det är bara att byta det. Fresh fresh fresh.

Hello world, this is me.
/A

style of eye

Galet trött. Ingen fantasi, tvdags/sovdags.
ryan gosling
Passar även på att säga grattis till min vän Patrik Söderbom som släppt en låt och den verkar vara omtyckt. Kul när det går bra för andra :)
/A

we're going all the way up

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey
Sitter här i sängen och har precis kollat på Andra avenyn och Glamourama(Okej inte precis för har försökt skriva det här inlägget 3 gånger nu, men varje gång jag försöker skapa en länk så hackar det och stängs ner så denna gången skall jag nog låta bli). Bra program iallafall! Just det, bilderna på håret är inte riktigt samma färg som det är. Cambilder ljuger ju en del eller vad säger ni? Det är iallafall ljusare på bilderna än i verkligheten. Men för att få en ungefär blick så skall ni kolla på den översta bilden precis vid benan. Uppe på huvudet alltså. Det är slingat och snyggt precis som jag ville ha det. Jätteduktiga tjejer som går på min skola gjorde det. De läser frisör och går i 2an och har kundmottagning på onsdagar och fredagar. Gå in på : WWW.DROTTNINGBLANKA.SE/KUNGSBACKA för att läsa mer. Klicka även på stylist så ser ni att även vi har kundmottagning och på fredag är det min tur att vara där. Ska bli kul faktiskt. Kolla vart ni bokar och boka gärna in er en tid, finns bland annat makeup, plockning och färgning av bryn/fransar, en behandling där det ingår handmassage, vattenbad, filning, lackning m.m och massa mer. Något ni borde prova om ni aldrig gjort det förut och vill göra det till mycket bra priser.
Oj LÅNGT inlägg, sorry om det var jobbigt att läsa.
Här är lite enkla sminkningar jag gjort i 2an och 3an.
/A

don't stop believin

hold on to the feelin'
Börjar bli blond igen, slingade och klippte håret idag :)
Nöjd med färgen, dock blev det lite stressigt mot slutet men de sa att jag kunde komma tillbaks om jag ville ha det kortare sen. Och jag tror jag vill ta lite mer på längden eftersom det är såpass slitet och vill ha det fräscht och bra. Skall slinga mig en gång till nån gång nästa månad tror jag. Så blir det toppen sedan inför balen och studenten då jag vill vara blond.
Vad tycker ni? Blev det bra?
/A

truth, belief and vagueness

Mums
Skall sova nu, skola imorgon och jag skall klippa mig och göra blonda slingor woho.
/A

blue blue blue

asså, bara så jävla galen.
BLÅ
/A

i am flying

Kom hem precis, varit i skolan sen blev det en tur på stan med angelica som avslutades med fika på espresso house. Sånna här dagar gillas. Kom hem med 2 plagg rikare och några hundra kronor fattigare.
en vit transparant(?) skjorta från monki 350 kr
Och JAAAAA, de hade fått in min älskade jacka på h&m. Dock inte i strl 34, men 36 funkade också. Ynka 199 kr!
/A

right here right now

I mina skinnbrallor drar jag till skolan.. Snart iallafall, bussen går om 20 min
CIAO
/A

question

Vilka bloggar läser ni?
/A

down under

Den här gången krävs det mer, innan jag öppnar armarna.

Fråga mig inte vad jag gör vaken nu, men kan inte sova. Snö rasar från taket ner på altantaket och det låter jättemycket. Blir lika rädd varje gång. Låter som allt ska rasa ihop. Börjar 11.10 idag och ska egentligen gå upp kl 9, men ska nog in i duschen en lång stund snart. Sen göra i ordning mig för skolan, långsamt! Även äta frukost vilket jag aldrig gör. Men känner mig vrålhungrig just nu. Haha. Tänkte få med mig Angelica efter skolan en snabb vända på stan och se om jag hittar någon fin tunika. Behövligt känner jag, även om mina kläder inte ens får plats i min garderob, även om alla kläder bara ligger på golvet så hittar jag aldrig någonting att ha på mig? Känner ni igen er?
/A

RSS 2.0