nine days absolutley

This is a story of a girl, who cried a river and drowned the whole world. And while she looked so sad in photographs i absolutley loved her, when she smiled.

i fucking miss you

feeling a moment

Tjaaaaaaaa
Nu sitter jag här och äter lite godis gött e de, har inget att skriva om faktiskt.
Men ge mig lite frågor? Tips vad jag ska skriva mer om?

/A

dreams and lies

Kavajen är grymt snygg! När H&Ms reklamblad kom hem på posten blev jag kär, ville verkligen ha den. SJUKT BILLIG MED. Den kostar bara 199 kr, och självklart går jag in på hemsidan och ser att den är utsåld. Får hoppas att det kommer in mer, det borde det göra eftersom den är så populär! Diggar även den randiga tröjan som man ser lite på ett hörn där. Vill shoppa!
/A

make it without you

Kom och tänka på en sak. Jag lyssnar nästan alltid på musik när jag sitter vid datorn, och när man klickar in sig på bloggar som har musik inlagd på sidan hur störande är inte det? Vad tycker ni? Störande eller inte?
(Jag vet att man kan pausa, men det kan va jobbigt de med)

/A

stereo love

Edward Maya Feat Vika Jigulina – Stereo Love - Radio Edit
The grudge igår.
Ligger fortfarande i sängen, blev utgång igår.. Ganska kul. Funderar på vad man ska göra ikväll.
/A

OM JAG FICK VÄLJA

... Vad jag skulle ha på mig en sommarkväll skulle jag valt detta!
shorts, tröja, smycken MODEKUNGEN
skor H&M
solglasögon wayfarer ray ban
/A


med ena foten utanför

Ingen bra start på denna dagen, skulle gå till bussen. Mamma har varnat mig flera gånger att det är sjukt halt i backen, att jag ska gå försiktigt för dom hade till och med fastnat med bilen och inte kommit någonstans i morse när dom åkte hemifrån. Men nu till saken, är det inte typiskt att man ramlar när man fått varningar om att det är halt? Precis vad jag gjorde. Så nu sitter jag här i min säng igen med ett glas cola och tycker synd om mig själv. Ska nog sätta igång en film och somna till den, blev tipsad om "Dead poets society" någon som sätt den? är den bra?

Johanna jag Angelica Tess
/A

friends forever?

Känner mig sviken

I miss my best friends
nathalie, sara & jag. bäst?
/A

a lack of color

Ryan Gosling. Snygg. JA!
School imorgon, sedan helg! Varit i skolan 1 dag denna veckan så de är ingen fara med skola. Det har även snöat mer, usch och fy. Det är ju snart mars och snön har legat sen december förfan. Bara att hoppas på en riktigt varm och skön sommar då.

Snow, det snöade dock mer än det ser ut att göra. Helt sjukt vad mycket det snöade.
Nu sitter jag här i min säng och kollar på en film som går på 3an just nu. Ska snart sova, hoppas min onda rygg slutar göra ont. Sov på en tunn liten madrass på golvet inatt. Oskönt!
/A

lips of an angel

TJAAAAAAAAA
Ligger här i min säng och har precis kollat på bröllopsfotografen! Bra film det. Är sjukt trött så ska nog ta en powernap snart. Det blev en rolig utgång igår och rolig hemfärd till Patrik.. Nä, sova var det!
Men först, lite bilder från igår
/A

we are the world

http://www.youtube.com/watch?v=Glny4jSciVI
fin

im only gonna break break

Sitter hos Lina just nu, Lina har precis duschat och Tess har precis kommit hit.. Snart ska jag bestämma vad jag ska ha på mig. Sen börjar vi dricka vin vin vin. Tania <3
Ojojoj nu kom lina naken in här i rummet!

Gammal bild på lina :D
/A

whatever you like

Ikväll blir det utgång!! Inte mingel i kungsbacka där bland annat min skola firar 100 dagar till studenten utan ikväll blir det bliss i Göteborg. Har aldrig varit där så får se vad wednesdays @ bliss har att bjuda på.
Håller på att fixa mig lite nu och om ca 1 timme ska jag ta bussen till Lina där ska vi förkröka för att sedan dra ut. Hoppas det blir en bra kväll med mina tjejer.
P&K
/A

don't stop me now

Jag är glad, längtar! Hantverk, Stylist 07
100 dagar
Ikväll kör vi
/A

gettin' over

STUDENTMÖSSORNA HAR KOMMIT! :D :D :D
Sitter i skolan nu och lektionen slutar om 10 minuter, ska då ner och hämta studentmössan. Den kommer vara så fin så! :D

Barbie
Therese Jag Angelica
/A

don't bring flowers after i'm dead

Erik Hassle – Don't Bring Flowers After I'm Dead

sista innan jag går och lägger mig
DAGENS FRÅGA!
Har du någonsin varit kär?
/A

soldier of love

Ligger just nu i sängen och skall snart sova. Skola imorgon för första gången efter lovet, har bara 3 lektioner och de är rätt skönt. Sen är jag ledig på torsdag och fredag slutar jag vid 12 tiden. Riktigt skönt. Efter skolan skall jag åka till angeredsgymnasiet och träffa tjejen som ska sy min balklänning, vi skall ta lite mått och nåla mig. Haha, ne men hon ska börja med en testklänning för att se att allt sitter som det ska sen när hon börjar med den riktiga balklänningen! Det är inte långt kvar till balen och studenten nu.
Det är snart mars.. shit, den 15 mars kommer det hit spanjorer till några av oss i klassen. Som ska bo hos oss och så. De ska vara här från 15-25 mars tror jag, sen åker vi till malaga den 30 april-11 maj. Hoppas man kan bli lite brun till balen då som är den 25 maj. Tiden kommer gå så sjukt fort och den 4 juni är det dags för student!
Skriver massa här nu känner jag. Nu ska jag sova, vi hörs!
Tess, Jag och Lina
/A

another heart calls

Min kompis Lina visade en sida med massa snygga halsband. Jag fastnade för 2 extra mycket. Kollade ifs inte igenom alla hade väl blivit galen då. Det var riktigt dyra.
http://www.saksfifthavenue.com
Här är ett, de kostade $125..
Vera Wang
Kostar $1250, någon som har lust att köpa det till mig kanske?
/A

blonde vs brown

Hade inga bättre bilder på det bruna håret.
/A

let me think about it

Feelings, love, kärlek, känslor, amor.. Ja, förvirrad helt enkelt! Jag gillar kärlek, jag gör verkligen det. Men ibland vågar jag inte chansa. Kanske ska man göra det ibland? Något att tänka på. Men ifall det blir fel, fan. Vad gör man då? Hatar att känna mig sårad, lurad ah allt vad man känner sig. Men om man inte blir det, då är det underbart. Varit singel nu i 2 år, jag trivs verkligen. Vill fortsätta vara det, såvida jag inte hittar någon som jag verkligen faller för då. Kan bli svårt, eftersom jag inte vågar, ska jag våga chansa eller inte?
/A

when you believe

Jag är sugen på att åka pulkaaaa. kom igen nu, åk

/A

fight for this love

JA! Skolan är stängd imon, skönt skönt skönt! Men ute sent som vanligt. Det är nog rätt många som gått och lagt sig nu för att det är skola imon. Säkert folk som kommer åka till skolan och tro att det är som vanligt, har hänt förr när de skrivit ut att lärare är sjuka sent kvällen innan eller på morgonen!
Men jag är vaken iallafall och är glad :D
PULKA DAG IMON DÅ! haha..
/A

this years love

HOFFMAESTRO – Highway man
Riktigt härlig låt! Älskar den.
Nu ligger jag här i sängen och kollar på wallander. Är lite fundersam, går i skolan i kungsbacka och vad jag hört så är både aranäsgymnasiet och elof lindälv stängda imorgon pga. rasrisk(?) men min skola, drottning blanka har dom inte informerat om någonting sånt. Men de lägger väl ut de i sista sekunden som vanligt. De tror att man går in och kollar schoolsoft varje minut för att se ifall de lagt upp något nytt. Imorgon bitti kommer det säkert stå att skolan är stängd, men då har alla elever redan åkt dit. Vad är de för nån skola? Alltid allt i sista sekund. Jaja får väl se imorgon! Vet inte ens om pendeln går till skolan imon.
Hoppade från staketet rätt ner i den djupa snön! Snö är kul.
Bilder från dagens lek, vi gick ut lite senare också. Byggde en snögrotta som vi sedan hoppade sönder! :D Hoppade upp på alla skotthögar också. Och när jag skulle gå ner från en halkade jag såklart, det var is och skottat men såg inte det, så halkade rätt på gatan där de var hårt. usch usch.
/A

dirty little secret.

Sitter här i min säng, nyduschad och dricker saft. Det är sjukt mycket snö ute och Johanna kommer hit vid 3-halv 4 och då minsann skall vi ut och leka i snön! Hoppas på att det är kramsnö så vi kan bygga en snögubbe! Senare går vi nog till St:jörgens golfklubb och åker pulka i den backen där! Jobbigt att jag bara har en pulka.. Skall försöka leta fram dom andra.
Jahopp, idag är iallafall sista dagen på lovet och Johanna har precis börjat sitt lov.. Imorgon är det dags för skola igen.. Kort dag som tur är :) Har bara 2 lektioner, Engelska och Matte.
Såhär ser det ut utanför mitt hus nu:
Det när ca: ½ meter skulle jag chansa på. Längtar tills jag får slänga mig i den högen man ser på den sista bilden, det har blåst ute så det har samlats en stor snömassa mitt på min trädgård. Man ser det inte så tydligt på bilden. Men va kul det ska bli! ;D
Jag blir som ett litet barn när det kommer snö och jag gillar det!
/A

replay

Kom precis hem nu, sov hemma hos Tess igår och vi åt god mat och myste och dampade och snackade massa skit! Underbar kväll med mina tjejer <3
Sen kom jag hem vid halv 4 förut, vilket kaosväder, pappa fick hämta mig på backaplan för att min buss precis hade gått och skulle gå efter en halvtimme, och antagligen vara sen för allt är försenat nu i snöööökaoset. Vid 5 var vi hemma hos min moster på släktkalas för hon fyllde år igår, riktigt god mat. Och min kusin körde hem mig nu så sitter här i sängen ensam hemma och har rätt tråkigt faktiskt! Skönt att vara ensam och hoppas mamma pappa och syster kommer hem seeent ikväll.
Bilder på min sminkning i onsdags, tyvärr gör det sig aldrig bra på bild. Men det är superenkelt att lägga sminkningen.
Jag började med en ljus skugga längst in vid ögat, sen tog jag en mörkbrun nästan svart skugga längst ut. Efter det tog jag en sneskuren pensel och gjorde en eyeliner av svart skugga. Enkelt men snyggt!
(Nej jag har aldrig mascara på nederfransarna, ser ut som en emo då och det vill jag inte göra)
/A

when it was good

Nu har jag lite bråttom, bussen går om en kvart!
JUST NU
MYSKVÄLL HOS THÈRESE MED LINA, TESS MAT OCH GOD SAKER!
BYE
/A

sanning, bra grupp och sanning igen

Den här gruppen är väldigt sann, kolla bara bilden! Stämmer ju totalt.
/A

taste me


the end's not near

Kom hem för någon timme sen eller 2, igår var det utgång som gällde! Först satt vi på PC och förkrökade lite. Sedan bar det av till Nivå, det var sjukt lite folk där! Ingen hitt igår, men de blir vad man gör det till och vi hade ganska kul ändå! Inte den bästa utgången men med mina goa vänner har man alltid kul!
Tess och Lina ni är bäst! Läs deras blogggar ;D
Efter nivå så drog vi hem till Kenny och chillade, somnade väl vid 5 i morse skulle jag tro. Kl 7 ringde mamma och undrade om jag kunde jobba, det var kris på hennes jobb och en där erbjöd sig till och med att hämta mig. Men som sagt, somnade kl 5 och hade sovit i 2 timmar då. Orkade verkligen inte det, kände mig dum men ja.. Imorgon får jag jobba i stället :)
Lite bilder från gårdagen, haha sista bilden är ju väääldigt snygg!
/A

kenzas tävling

Okej känns lite meninslöst att vara med och tävla, men varför inte!
Som alla mina nära och kära vet så har min dator fnatt, ljudet hackar och även fastnar den bara lite då och då. Skulle sitta fint med en ny bra dator som man kan sitta vid och lyssna på musik utan att behöva störa sig på att ljudet hackar. Alla mina kompisar säger att min dator har en "inbyggd" DJ. Haha. Ja, vem vet? Kanske är en liten liten människa inne i min dator och spökar. Ja, så min motiviering till att just jag vill vinna är att den datorn jag har ni verkligen är värdelös. Jätte jobbig att sitta vid, och alla vet hur det är med en seg och jobbig dator, och hur jobbigt är det att inte kunna lyssna på musik?! Man hör inte hur vissa låtar går ens för att den börjar gå i slowmotion lite då och då!
Kenzas blogg: kenzas.se
Önska mig lycka till!
/A

where were you

Bonnie Tyler – Where Were You
Where were you
When I needed somebody to lean on
Yeah where were you
When I needed a shoulder to cry on
I always held you close
When you were feeling weak
Guess I was walking down a one-way street
I was a fool to think
That you'd be there for me
Where were you.
Where were you
When I needed somebody to lean on
Yeah where were you
When I needed a shoulder to cry on
I always held you close
When you were feeling weak
Guess I was walking down a one-way street
I was a fool to think
That you'd be there for me
Where were you.
i miss you and i know you miss me too.
/A

She can get it

Make up: Jag
Modell: Linnea Anderssen
Fotograf: Fabricio Gatica
Ett smakprov från plåtningen förra veckan. Februari månad, riktigt snyggt!
/A

use somebody

Mel Vondrau – Use Somebody
Kom precis hem från Sebbe. Igår vid 10 tiden så tyckte Sebbe och Johan att jag och Tess skulle komma dit och chilla med dom. Efter att ha legat i sängen och degat hela dagen sprang jag in i duschen och sen hämtade dom mig. Var där och tog de lungt, vi kollade på film och så. Eller a, Johan sov hela tiden men..
Mamma ringde mig förut och sa att jag fick jobba imon och det ska jag göra. Blir läggdags tidigt ikväll för ska upp innan 6 imon, men det är pengar så. yeye.. har inget att skriva nu! BYE
/A

i'm not leaving now

Ett stort grattis till Sofia som blev mamma idag till en liten tjej!
Nu är det lov, rätt skönt.. Slappt lov blir det, bara ta det lungt tror jag. Får väl se vad som dyker upp i veckan, hade varit skoj att åka iväg någonstans. Skidresa hade inte suttit fel!
Jag, Angelica och Therese i 2an.
"Barbie"
Nu är jag hungrig och ska ta mig något att käka! BYE
/A

try sleeping with a broken heart

Japp då var äntligen den här dagen över!
ryan gosling
/A

True to myself

Igår vart de tjejmiddag och utgång! Idag är jag seg och ligger fortfarande i sängen med datorn i knät. Funderar på vad man ska göra ikväll, på vad man ska orka göra ikväll. Lina kommer iaf hit senare och vi ska kolla på melodifestivalen tror jag. Ska nog möta upp henne senare och köpa lite gott.. blev sugen på cashewnötter nu.. mums, kanske lite chips också? haha JAJA ointressant.
Imon är det alla hjärtans dag.. jaa, deppdag helt enkelt! Någon som vill komma hit och mysa?
/A

so you do

HOFFMAESTRO – So You Do [Slimi Jimi Bubby Boy]
himlans bra låt!

Juste, shoppade ju för ett tag sen.. Tog bilder på det och har äntligen lagt in dom på datorn. Så lägger upp bilder här nu!
stickad tröja zara, brigitte bardot tshirt zara, skjorta med "volanger" upptill vet inte vart den är köpt fick den av mamma.
grå tshirt vero moda, gammelrosa/gräddvit stickad från h&m, bhbody från lindex tror jag(?) också från mamma, och ett par till lacktajts.. alltid bra att ha!
fick även denna lila tunika från mamma. vet inte vart den är köpt heller.
/A

and i don't want the world to see me

Klar med pluggandet! Skönt, så nu ska jag ta mig en sköööön dusch. Skola imon och börjar 8.20 så de blir nog läggdags efter duschen. Hörs imorgon. Godnatt
Jag i höstas, blond och hyfsat brun. Jatack..
Ska bli blond igen, börjar veckan efter lovet.. JUSTE de är ju lov efter morgondagens dag i skolan. NICE
/A

i feel like i've just seen the sun for the first time

pluggpluggplugg..
Nu är det bara att skriva lite mer på inledningen, källpresentationen och slutdiskussionen kvar på arbetet. Alltså är det värsta gjort och än så länge ser det ut såhär:
Av: Alexandra Löfgren och Therese Andersen
Visst är vi duktiga?
Therese jobbar just nu, men senare skall vi sätta oss och skriva klart de sista. Imon skall det vara inne och känner att vi har gjort ett bra jobb! :D
Nu är det snart dags för käk och sedan plugg.. Blir en slapp kväll, imorgon är det fredag och jag är bjuden på tjejmiddag hos Lisa, tror jag ska dit.. Mår inte alls bra, men till tjejmiddagen kan jag ju alltid gå och skippa utgången, fast vi vet ju hur det brukar gå. Vill bli helt frisk nu, är mycket bättre och har bara lite hosta kvar, så vill ju inte göra det värre!
/A

as long as no one knows

then nobody can care..
follow me and everything is alright!

framsidan till arbetet!
Pluggade förut, klar vid 8! Var helt seg i kroppen så gick ut en stund med Sara. Var hemma vid 9 igen perfekt till efterlyst, har tittat på det och sen andra avenyn på datorn.. Gött, längtar tills nästa vecka. Nu sitter jag här vid msn bara. Är ledig imon, men ska upp rätt tidigt och plugga med therese, måste göra klart det sista på vårt islam arbete SEGT.. Ska väl sova snart tror jag.. BYE
/A

baby are you down

down down down down...
even if the sky is falling down.


summer summer!
Kom hem från skolan för ett tag sen, efter skolan gick jag till passcentralen och hämtade ut mitt ID-kort, yes äntligen har de kommit! Nu ska jag laga mat och efter det blir det plugg. BYE
/A

-

Livet är kort, bryt reglerna, älska innerligt, skratta okontrollbart och ångra aldrig något som fått dig att le.

no regrets, 2007

happy 2009
/A

zero gravity

Här kommer lite bilder från Malta 2007:
En fin avslutning med 3 bilder på mig, haha underbart eller hur?
Detta var alltså år 2007. Jag och mina kompisar Johanna och Lina var 14 år och åkte på språkresa. Då var vi riktigt rediga flickor alltså var det absolut ingen alkohol som gällde, men vi hade kul ändå visst hade vi? Saknar det och saknar värmen! <3 Dock inte skolan vi gick i där, sjukt varmt och jobbigt.. Jag och Lina gick i den sämsta klassen haha, de va rätt slappt ifs. Och saknar alla underbara människor man träffade där, alla kom ju från olika städer och knappt ingen från Göteborg där vi bor, så man träffar ju aldrig folket :/
/A

Vilka är ni?

Jag har lite frågor:
  • Vilka är ni som läser min blogg?
  • Vad vill ni läsa mer om?
/A

no (wo)man no cry

Ja, rubriken stämmer väldigt bra in faktiskt. No MAN no cry, fast det kan även vara tvärt om. Om man är ensam och vill ha någon där. Saknad kan få mig att börja gråta ibland faktiskt.. Handlar mycket om saknad här känner jag, haha.. JAJA

Dålig uppdatering i helgen, i fredags kom johanna hit och jag var tvungen att plugga lite MATTE faktiskt.. haha, har prov imon och jag har äntligen gjort klart alla tal för planeringen.. Och förstår någorlunda så får hoppas att det går bra. Och igår var jag på kungsmässan med Angelica och Tess, hälsade på Jonas som spelade inne på melrose, fikade och lite så. Sen åkte jag hem till Tess och vi gick ut med tess hund, och lekte lite i snön. Som jag kommer lägga upp bilder på nu. Igår blev det en spontan utgång, och eftersom jag inte får mitt legg förs 10 februari fick jag låna Angelicas legg, och jaa.. de funkar ju lika bra det! Vaknade i morse jätte seg och hostig och har så ont i halsen, har blivit sjuk IGEN.. det är fasiken inte kul. hann vara frisk en dag sen blev jag sjuk igen.. jahopp!
Kom ganska nyss in, sminkade en tjej som heter Linnea idag, sotade ögon och röda läppar, och så kom Fabi så åkte vi till en golfbana som ligger här i närheten och tog kort, de blev så grymt snygga kort och detta var till mitt projektarbete och månad Februari i almanackan som jag gör. I veckan blir det månad december och nyårs tema.
Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer.. hatar sånna här långa texter för ingen orkar läsa det ändå. Och så står det ointressanta grejer i dom också.
Lilleman och jag, Termobyxor och tjock jacka är najs
Älskade tess <3
/A

gemma ward


Hur snygg är inte hon då?
/A

andra tankar

Usch, känner mig elak.. Men det borde jag egentligen inte göra. För det är inte jag som gjort något fel, men känns som jag förstört något. Vill inte ens tänka på det mer..
Så sitter och planerar inför mitt projektarbete som jag ligger EFTER med kan jag säga, men ska nog klara det ändå hoppas jag. I helgen blir det 2 sminkningar, december månad och någon annan månad. Tess min älskade vän ställer upp som modell för december och Linnea min barndomsvän ställer upp som modell för den andra månaden, antagligen februari eller mars eftersom det är snö nu. Men det ska tydligen bli sol i helgen så hoppas på det!
För er som inte vet så gör jag en kalender som projekt arbete, då jag sminkar olika "teman" efter månaderna. Har bara gjort 1 månad hittils och det ska vara klart om ca 11 veckor, så ligger rejält efter kan jag ju säga.. Men det löser sig nog förhoppningsvis!
Här sminkar jag en kille mitt i nordstan, de kom fram och frågade om jag kunde sminka honom så gjorde jag det (MED SMINK FRÅN BR)
/A

just nu

Axwell, Ingrosso, Angello, Laidback Luke feat Deborah Cox – Leave The World Behind - Radio Edit
Ska snart ner till bussen och åka till skolan.. 1 lektion idag.. Känns ju värt, men måste man så måste man. BYE
/A

walk walk fashion baby work it move that bitch crazy


ALEXANDRA "KISSIE" NILSSON UTAN SMINK!

bild tagen från http://nattstad.se/erica.
Blev helt chockad när jag såg bilden. ÄR DETTA SAMMA PERSON? Okej, man ser oftast bättre ut med smink än utan.. Men detta är ju helt sjukt, att det kan vara sån stor skillnad :O
Photoshopar hon sina bilder? OHJA
/A

say you, say me

say it together, naturally.



dear life

Kom hem precis, har varit och gjort ett nytt ID-kort. Denna gången skall jag inte tappa de eller låta någon sno det! Ska vara riktigt försiktig med mina grejer, som jag även varit innan men nu får man vara ännu mer försiktig. Men den 10/2 kan jag hämta ut det, perfekt inför 12 februari då det blir utgång..
/A

when my tear hits the floor

LMFAO – La La La
Snö och snö och snö, och det bara snöar och snöar och snöar och bara mer och mer och mer. Kan det ta slut snart eller? Vill ha sommar, balen och studenten NU tack.. Framför allt VÄRME NU, jag kan få göra klart allt i skolan innan studenten helst.
bild från jullovet, nu är det mer än dubbelt så mycket snö..
Saknar att ha någon såhär på vintern, saknar inte dig. Men saknar det vi hade, saknar att känna så för någon som jag kände för dig. Minns hur sårad jag blev av dig, men vi hade det bra ändå? Visst hade vi? Men det är inte dig jag saknar, det är det..
/A

right and wrong

Ibland gör man rätt, ibland gör man fel. Lev med det!


whatcha say

Jason Derulo – Whatcha Say - Acoustic Version
Ligger här i sängen nu, har nyligen ätit.. Hemmagjord pizza blev det.. gottigt! Har varit hemma från skolan idag, inte mått bra alls.. har ont i ryggen och magen och mår allmänt kasst. Sovit dåligt inatt också, usch! Men jag och syster och Maya gick till ica förut och handlade grejer till pizzan och sånt. Det har börjat bli lite varmare ute nu faktiskt.. Men det snöar ju fan hela jävla tiden! Vill inte ha mer snö nu, det räcker okej?
Midsommar 08
Jag saknar dig, vill nog inte inse det längre.. Men jag gör det, och behöver dig.
/A

seg vinter

Jag har ingen ork att uppdatera här, blir alltid så seg på vintern. Har blivit sämre igen.. Måste vara för jag gick hem i fredags, i ca 1 timme i NITTON MINUSGRADER. hade bara tunna strumpbyxor på mig.. kjol och tshirt och vinterjacka.. skakade hur länge som helst när jag kom hem.. Jaja, sa att jag skulle ta kort och lägga upp bilder på mina nya kläder som jag köpt/fått.. Har inte tagit kort på dom men det är kanske inte så intressant att se ändå? Skriv om ni vill se så får jag väl ta mig tid till att ta kort och lägga in det på datorn. Snart är det Paradise Hotel, jag ligger i sängen helt slut och somnar nästan. Men har ställt klockan på 5 i 10 ifall jag skulle somna, det är ju bra iallafall..
DEEPPIG VINTER, jag vill ha sommar och värme.. ge mig tack,
Ha det bra, hoppas ni mår bättre än jag
nathalie och jag, sommaren 08
/A

RSS 2.0